Meer informatie Met input, feedback en adviezen vanuit de praktijk maken we Respect Educatie mogelijk! Input, feedback en adviezen vanuit de praktijk

DOCENTEN & Jongeren

Input, feedback en adviezen vanuit de praktijk zijn voor ons van onschatbare waarde! Docenten en jongeren zijn dan ook een onderdeel van de Respect Foundation.

Het bewaken van de kwaliteit en aansluiting van onze tools en educatiematerialen staat bij ons voorop. Dit doen wij samen met onze Docenten Panels en Respect Jongerenraad. Deze panels bestaan uit jongeren, leerkrachten en docenten vanuit het PO, VO, MBO, S(B)O en VSO. Samen zorgen we ervoor dat we de gebruikers van ons lesmateriaal kunnen voorzien van de beste educatiematerialen. Meer weten? Lees dan snel verder!

DOCENTENPANEL

Een Respect DocentenPanel bestaat uit leerkrachten en docenten vanuit het PO, VO, MBO, S(B)O of VSO. Samen met de DocentenPanels kijken we kritisch naar ons educatiemateriaal. Zo bewaken we de kwaliteit en aansluiting van onze educatie-ontwikkelingen.

Wanneer we nieuw educatiemateriaal ontwikkelen of mooie ideeën hebben, dan vragen we de panels of ze met ons willen meedenken en -kijken. Als panellid voorzie je ons van je feedback op ons materiaal. Want jullie, als docenten, hebben natuurlijk het beste zicht op educatiemateriaal!

“Het is belangrijk om je mening te kunnen laten horen, daarvan kunnen andere misschien ook geïnspireerd raken.”
Ellis, 11 jaar

GROEI

Ons streven is dat elk panel bestaat uit minimaal 10 leden. Het voordeel hiervan is dat niet iedereen altijd mee hoeft te doen. Als er per keer 3 panelleden zijn die ons willen helpen, maakt ons dat al gelukkig. We vragen een panel niet wekelijks om hulp en ook ben je er per keer ongeveer een half uur aan kwijt. Wij snappen namelijk heel goed hoe druk jullie zijn. We willen heel graag onze bestaande panels uitbreiden. Daar hebben we jou voor nodig!
AANTAL PANELLEDEN
0

RESPECT JONGERENRAAD

Door middel van de Respect Jongerenraad betrekken wij jongeren actief bij de ontwikkeling van onze materialen zodat deze optimaal aansluiten op hun belevingswereld.

In meerdere interactieve sessies per jaar duiken we met bestaande leerlingenraden uit het po,vo en mbo in de leefwereld van jongeren en leggen we de connectie met ons lesmateriaal. De ideeën en meningen van onze betrokken jongeren uit de RespectJongerenraad zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van onze RespectEducatie.

Momenteel zijn wij onwijs blij met onze samenwerkingen met de PO leerlingenraden van ABBS het Podium en het KMS in Bussum. De VO leerlingenraad van het Ichthus college Dronten én de studentenraad van het ROC Mondriaan in Den Haag.
Samen vormen zij de Respect Jongerenraad.

Meld je aan

Wil je met ons meedenken en -kijken? Meld je dan direct aan via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je een korte uitleg te geven van alle plannen en verwachtingen.