Elke ontmoeting is een kans

‘Elke ontmoeting is een kans’ zijn woorden van onze oprichter Rabbijn Awraham Soetendorp. En tot de dag van vandaag geloven wij nog sterk in deze woorden. Tijdens de Week van Respect moedigen wij iedereen aan om dit écht te ervaren.

Maar hoe? Juist daarom matchen wij gastsprekers aan scholen die tijdens de Week van Respect vrijwillig de klas in gaan om met jongeren in gesprek te gaan. Zij delen een persoonlijk verhaal waardoor er een gesprek ontstaat en juist daarmee maken zij het verschil.

Daarnaast zijn deze woorden letterlijk terug te vinden in de ruim 600 RespectBoxen die we door Nederland en België verzenden. Naast (les)materiaal, activiteitenkaarten, posters en buttons is dit jaar ook de DialoogTas onderdeel van de RespectBox. Met deze tas en de boodschap die wij daarop hebben laten printen, moedigen wij iedereen aan om het gesprek, op straat, in de trein of in de supermarkt, op gang te laten komen. Scholen, sportverenigingen en jongerenwerkers hangen de tas op, geven hem aan een teamlid met het leukste, gekste of mooiste RespectVerhaal. Spreekt iemand je aan naar aanleiding van de opdruk van de tas, leg het uit en geef hem dan door om zo de boodschap te verspreiden.

Wij lieten deze inspirerende katoenen tasjes bedrukken door Bedrukken.nl.

Door onze samenwerking met Bedrukken.nl, gespecialiseerd in promotieartikelen en relatiegeschenken, dragen zij op hun eigen manier bij aan een respectvolle samenleving. Bedrukken.nl vindt het belangrijk om hun steentje bij te dragen om onze droom, het bouwen aan een respectvolle samenleving waar eenieder zich thuis voelt, te kunnen realiseren. Daarmee kunnen zij zich geheel vinden in onze missie: Het bouwen van een maatschappij waarin kinderen en jongeren werken aan respect voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen!

Wist je trouwens al dat je bij Bedrukken.nl terecht kan, naast het bedrukken van katoenen tassen, voor het bedrukken van pennen, drinkwaren, gadgets, kleding en boodschappentassen bedrukken? Zie hun website voor meer!